Pi sensoren toevoegen aan Domoticz

In deze tutorial laat ik zien hoe je de sensoren van de Raspberry Pi aan Domoticz kunt toevoegen. Hierdoor kun je eenvoudig de processor, het geheugen en de temperatuur van de Raspberry Pi in de gaten houden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat Domoticz al geïnstalleerd is.

Open je browser en ga naar Domoticz, Ga vervolgens naar Setup – Hardware. Voer bij Naam een logische naam in, zoals ‘Raspberry Pi‘. Bij Type selecteer je Motherboard Sensors. Klik vervolgens op Toevoegen/Add.

Ga vervolgens naar Setup – Devices en klik op de groene pijl om een device toe te voegen.

Hernoem het device indien gewenst.

De groene pijl zal veranderen naar een blauwe pijl. De gekozen devices zijn nu zichtbaar in de Utility en Temperature tabs.

Have A Nice Day!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*